info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

A nyári szezon lélegző ruházatot igényel

01. 06. 2023
Odakint gyönyörű idő van, kár otthon ülni a kályha mögött, és nem élni a lehetőséggel, hogy belélegezzük a friss levegőt. De a nyári időjárásnak megvannak a maga buktatói, és nem jó ötlet alábecsülni a meleg időt. Néhány tippet a lélegző nyári ruházatról és más, nagyon szükséges felszerelésekről cikkünkben talál.
A nyári szezon lélegző ruházatot igényel

A naptej bekenése alapkövetelmény, de sokkal több lehetőség van arra, hogy megvédje magát a káros sugaraktól és a fülledt időjárástól. A könnyű és légáteresztő anyagokat hűsítő technológiák és a gyors izzadságelvezetést biztosító beállítások egészítik ki.

Valami a fejre

Akár nyaralni mész, akár egy zenei fesztiválon élvezed a zenét, vagy csak a hegyekben barangolsz, egy baseballsapka remek divatos kiegészítő, ráadásul megvédi a fejedet a közvetlen napsütéstől. Az izzadságpántoknak köszönhetően, amelyek gyakran a sapka kerületén belül vannak, az izzadság nem folyik a szemedbe. Csak egy win-win.

Fejpántok

Nem szeret kalapot viselni? Próbáld ki a könnyű és lélegző fejpántokat. A fejed szabadon párologtathat, a megmaradt izzadságcseppek pedig a fejpántban maradnak. Nagyszerű partner túrázáshoz és sportoláshoz.

Védem a fejem


sluneční brýle


Hunyorítani vagy nem hunyorítani?

Ne ráncolja a homlokát a nap miatt, mosolyogva és napszemüveggel a szemén sokkal kényelmesebb. A polarizált lencsékkel ellátott szemüvegek megvédik a szemed az UV-sugaraktól, csökkentik a nem kívánt vakító fényt, és egy speciális kezelésnek köszönhetően javítják a kontrasztot és a terep olvasását a kalandos utazások árnyékos részein.

Szemüveget keresek


Pólótechnológia

A légáteresztő anyagok nyáron felbecsülhetetlenek. Amint kilépsz a napra egy szivárgásmentes pólóban, az izzadsággyöngyök pillanatok alatt leperegnek rólad. Másrészt a megfelelő anyag akkor is szárazon tart, ha mozogsz. Egyes technológiák még aktívan hűsítik is a testet, így tökéletes nyári öltözék.
A nyári pólókat és tank topokat első pillantásra az oldalsó és hónaljrészen, vagy akár a háton található perforációkról ismerheted fel. A technikai szálakból készült kiváló anyagok mellett a természetes szálakra is érdemes odafigyelni, a sportruházat esetében ez elsősorban a merinógyapjú.

Hagyd lélegezni!


kraťasy

Mutasd meg a lábad a világnak

A rövidnadrágok nélkülözhetetlen nyári klasszikusok, de néha eléggé fel tudnak melegedni. És szó szerint, ha úgy érzed magad bennük, mintha űrruhában lennél, hosszabb túrázásokon semmiképpen ne viseld őket.
Még a sportos rövidnadrágok is találkozhatnak hűsítő permetezéssel vagy perforációval a gyártás során. Az anyagok nyilvánvaló okokból általában strapabíróbbak, mint a pólóké, de a légáteresztő képesség hasonló szinten marad. Ugyanez vonatkozik a szoknyákra is.
A sportolásra tervezett szoknyák és ruhák (és esetenként rövidnadrágok) az esetek túlnyomó többségében rendelkeznek egy bevarrt darabbal, amely lehetővé teszi a fehérnemű hiányát. Ha nincs ilyen darabjuk, akkor leggingsszel kombinálhatók.

Felhúzom a rövidnadrágot

Inkább szoknyát hordok


A boldog lábakért

A rendkívül légáteresztő zokninak köszönhetően a lábad nem izzad feleslegesen, így nyáron megvéd a vízhólyagoktól és a horzsolásoktól! A különleges zokni különösen alkalmas sportoláshoz, de a mindennapi tevékenységek során is boldoggá teszi.
Az antibakteriális kezelések semlegesítik a szagokat és frissen tartják a lábakat.

Lábak kényelemben


plavky

Nem biztos a fürdőruhaválasztásban?

Barangoljon a sportos modellek között, és biztos lehet benne, hogy a következő szezonban is jó szolgálatot tesznek majd. A tartós és rugalmas anyagok biztosítják a kényelmet a vízben és a szárazföldön egyaránt. Természetes medencék és vízi parkok hívogatnak a hűsölésre, és kellemetlen, ha valami karcol vagy lökdös valahol.

Beleugrom a fürdőruhámba, és máris indulok.


Vigye magával mindenhová

A tartós palackok és folyadékpótló táskák a nyári sportolási szórakozás elmaradhatatlan részei. Ezeknek a tárolóknak az anyaga BPA-mentes (azaz biszfenol A mentes), így nem büdösek, és az ital íze is megfelelő.
A szűkebb nyakú táskákat és palackokat - a rosszabb tisztíthatóság miatt - csak vízzel javasoljuk tölteni. Időnként, vagy ha inkább ízesíteni szeretné a vizet, a palackot tisztítsa meg rendesen mosószerrel vagy tisztítótablettával.
Egy palackkal a kezedben vagy egy táskával a hátadon folyamatosan pótolhatod a folyadékot, amikor aktív vagy, és hidratált és energiával teli marad a szervezeted.

Küldjön egy palackot

Inkább táskát szeretnék


Semmi sem fér bele?

Tekintse meg teljes nyári aktív felszerelés-kínálatunkat.

Minden a nyárra
Bombaár
Az akció végéig
2:19:29:00
Kilpi Lapina
-64 % Futónadrág Kilpi Lapina
7 900 Ft 21 938 Ft
már csak 13 db érhető el