info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Sportruházat tökéletes izzadságelvezetéssel

16. 01. 2024
Az Under Armour az egyik első márka, amelyik beszállt a funkcionális sportruházat fejlesztésébe. Mielőtt elkezdtek együttműködni az egyetemi sportcsapatokkal, sokan nem hittek a funkcionális fehérneműk hatásában. Az eredmények azonban sokatmondóak voltak, és a teljesítmény javulása olyan jelentős volt, hogy a profi sportolók és a különböző kormányzati szervek elkezdték követelni a funkcionális ruházatot.
Sportruházat tökéletes izzadságelvezetéssel


Az Under Armour ruházat mindig gondoskodik rólad

Tökéletes izzadságelvezetés, véget nem érő kényelem és töretlen teljesítmény - ezt jelenti az Under Armour márka. Hírnevének köszönhetően hamar a világ elitjébe került, és a tökéletes funkcionalitás mellett a termékek vizuális oldalával is foglalkozni kezdett. Jó útra tért, így a tökéletesen illeszkedő nadrágok, rövidnadrágok, dzsekik, pulóverek és pólók többnyire csak a márka logójával díszítettek, ami különösen az egyszerű sportstílus kedvelőinek fog tetszeni.

Az Under Armour legújabb kollekciója azokra a ruhadarabokra koncentrál, amelyeket leginkább a fagyos téli szezonban használunk majd. A hóemberek és a fagyiőrültek (azok, akik imrvére kopogtatják a kaszát) az őszi és kora tavaszi időszakban is élvezni fogják, amikor kellemesen melegen tartja őket.

under armour

A funkcionális tulajdonságoknak köszönhetően a ruházat minden rétege gyorsan elvezeti az izzadságot, ami hozzájárul a kényelmesebb viselethez, és csökkenti a bőrirritáció és a kidörzsölődés kockázatát. A megfelelő rétegezés viszont gondoskodik a jobb hőszabályozásról, megakadályozza a túlzott izzadást, miközben nem hagyja, hogy a teste a hidegben sínylődjön.

A szigetelt kabátok hasznosak az edzéshez, amikor a hőmérséklet jóval fagypont alá esik, és elegáns megjelenésüknek köszönhetően melegen tartanak majd a munkába menet is. Az Under Armour nemrégiben sportcipők fejlesztésével és gyártásával is foglalkozott, így a fejed búbjától a lábujjaidig egy márkában igazodhatsz.


2024-ES TÉLI KOLLEKCIÓ
Bombaár
Az akció végéig
10:11:21:01
Sensor Cyklo Stars dámský dres kr.rukáv fialová
-59 % Kerékpáros póló Sensor Cyklo Stars
9 900 Ft 23 986 Ft
már csak 6 db érhető el