info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

A POC megvéd a hidegtől és a sérülésektől

08. 01. 2024
A téli sportok során a sérülés kockázata sokkal nagyobb, mint nyáron. Az Ön feladata, hogy megpróbálja minimalizálni ezt a veszélyt a megfelelő felszerelés viselésével és azzal, hogy nem vállal az egészségesnél nagyobb kockázatot. A megfelelő sisak, szemüveg, gerincvédő és meleg ruházat elengedhetetlen a síeléshez a sípályán és azon kívül is.
A POC megvéd a hidegtől és a sérülésektől

Stílusos ruházat és védőfelszerelés

Még ha kiváló síelő vagy snowboardos is vagy, aki bármilyen kánikulában helyt tud állni, nem mindig tudsz minden környezeti tényezőt kontrollálni. A lejtőkön könnyen összefuthatsz tapasztalatlan kezdőkkel, és ők is könnyen összefuthatnak veled. Előfordulhat olyan helyzet is, hogy egy hirtelen kitérő manőver során rosszul ítéled meg a pályát, és a dolgok rosszul sülhetnek el.

A test védelmének szükségessége akkor nő meg, amikor a normál lejtők élvezetét abbahagyva a snowpark vagy a nyílt terep felé veszi az irányt. Először is fontos, hogy betartsd a helyi szabályokat, másodszor pedig védőfelszerelést kell viselned, hogy csökkentsd a súlyos sérülések kockázatát egy elrontott trükk vagy egy oszlopnak/fának ütközés esetén.

helmy a brýle

A POC sisakok és pads a legmodernebb anyagokkal szabályoznak, amelyek nem korlátozzák a mozgásterjedelmedet, miközben a legtöbbet teszik érted baleset esetén. Kemény héjuk játékosan megakadályozza a csontrepedéseket.


A megfelelő síszemüvegek viszont széles látóteret biztosítanak, szépen illeszkednek a sisakodba, és kiváló minőségű lencséik kihúzzák a havon a fontos kontúrokat. A torikus lencsék és más technológiák nem torzítják a látást, és javítják a látási viszonyokat az árnyékos és a napsugarakkal telített területek közötti átmenetben.

oblečení

A meleg kabát és a szigetelt nadrág elengedhetetlen kellék; a hegyekben ötpercenként változik az időjárás, ezért biztonsági óvintézkedésként olyan ruházatra van szükséged, amelyre hóviharban is számíthatsz.

Elmúltak azok az idők, amikor az égi biztonság és a pokoli stílus között kellett döntened. Minden POC termék zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen öltözékhez. Minimalista dizájnnal rendelkeznek és fantasztikusan néznek ki. Jobban mondva = jól néznek ki! Ítéld meg magad.

POC TÉLI FELSZERELÉS

Néhány szó a márkáról

A POC-ot 2005-ben alapították Svédországban azzal a céllal, hogy kényelmes és biztonságos sisakokat és betéteket fejlesszenek a gyorsasági sportokhoz. Így a portfóliójukba elsősorban a kerékpározás és a sípályán és a sípályán kívüli lovaglás tartozik. A márka minimalista dizájnnal büszkélkedhet, amelyet mindig egy precízen kidolgozott logó egészít ki. A sisakok és teljes testvédők mellett sí- és napszemüvegeket is vásárolhatsz a POC-tól. Hogy tetőtől talpig a márkával díszíthesse magát, jóképű pólókat, pulóvereket, kabátokat, nadrágokat és rövidnadrágokat is talál.

A legjobb esetben sem fogod soha használni a POC védőfelszerelést, de jó, ha mindenre felkészülsz.


MINDEN A POC-TÓL
Bombaár
Az akció végéig
7:06:29:42
Kari Traa Humlesnurr Tee
-70 % Női póló Kari Traa Humlesnurr Tee
8 900 Ft 29 692 Ft
már csak 8 db érhető el