info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Bárhol és bármikor viselheti a Craft funkcionális alsóneműt

22. 11. 2023
A Craft 12 féle funkcionális ruházat mindenféle edzésre és időjárási körülményre kiterjed. Tudd meg, mely darabok jók a hőségben való futáshoz, melyek a hideg időben való túrázáshoz, és mit vegyél fel síeléshez fagyos időben.
Bárhol és bármikor viselheti a Craft funkcionális alsóneműt


RUHÁK INTENZÍV MOZGÁSHOZ

ACTIVE EXTREME X

Ikonikus Craft fehérneműk intenzív mozgáshoz -10°C és +10°C közötti hőmérsékleten. Alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz és sítúrázáshoz. A WIND változatok közül is választhatsz, amelyek elején szélálló anyaggal van ellátva. Ebben a stílusban alsónemű, boxeralsó, nyakmelegítő és sapka is kapható.

Partner a legkeményebb edzésekhez és versenyzéshez hideg körülmények között. Legnagyobb előnye a hatalmas mennyiségű izzadtság és a hőkomfort egyidejű szállítása.

VÁSÁRLÁS


ACTIVE INTENSITY

Bevált funkcionális alsónemű az előző modellhez hasonló fókusszal. Alkalmas mérsékelt és intenzív edzéshez -10 °C és +10 °C közötti hőmérsékleten. Az ergonomikus szabás tökéletesen alkalmazkodik a testhez, a varrásmentes kialakítás pedig hosszú viselés esetén is biztosítja a kényelmet. Használja futáshoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz és túrázáshoz a hideg napokon.

Mindent egybevetve, ez egy három évszakos alsónemű minden sportolónak, aki nem fél a fittségtől. Leginkább ősztől tavaszig fogod használni, attól függően, hogy milyen kombinációt választasz kiegészítő réteggel vagy anélkül.

VÁSÁRLÁS


PRO DRY NANOWEIGHT

Nulla fok feletti hőmérsékleten az ezzel a címkével ellátott alsónemű kiemelkedik. Használhatja futáshoz, kerékpározáshoz és klasszikus ruházat alatti alaprétegként. Gyorsan elvezeti a felesleges izzadságot, és tökéletesen a helyén marad. Sportolás közben szárazon tart, és alacsony terhelésű tevékenységek során meleget ad.
Az alsóneműt a legintenzívebb tevékenységekhez is használhatja. Rendkívül alacsony grammsúlya (80 g/m2) villámgyors izzadságelvezetéssel és kivételes légáteresztő képességgel vonzza Önt.

VÁSÁRLÁS

funkční prádlo


ADV COOL INTENSITY

A rendkívül kellemes funkcionális anyagból készült trikó különösen akkor hasznos, ha a levegő körülötted nem mozog. Melegebb nyári hőmérsékleten értékelni fogja a gyors izzadságelvezetést és a kiváló légáteresztő képességet. A póló praktikusságát a varrás nélküli felsőtest és a különböző anyagsűrűségű, szabadon hagyott részek is fokozzák.

A póló kiválóan alkalmas minden nagyobb intenzitású fizikai tevékenységhez. Az anyag hűsítő kezeléssel rendelkezik, amelyet a szabadban és a beltéri sportolás során is értékelni fogsz.

VÁSÁRLÁS


COOL MESH SUPERLIGHT

A Craft leglégáteresztőbb alsóneműje egyszerre kényelmes tapintású és nagyon rugalmas. A Craft második legkönnyebb funkcionális alsóneműje, és hűsítő hatású. Eredetileg kerékpáros mez alatti első rétegnek készült (sisak alá is van sapka), de futáshoz, görkorcsolyázáshoz vagy hagyományos ruházat alatti funkcionális rétegként is használható.

Ez egy funkcionális fehérnemű a legnagyobb hőségben. A perforációknak köszönhetően tökéletesen lélegző, de szilárd szerkezetű a gyors izzadságszállítás érdekében. Extrém terhelés mellett is működik 30 °C feletti hőmérsékleten.

VÁSÁRLÁS


CORE DRY ACTIVE COMFORT

Ennek az alsóneműnek a szintetikus szála az extra gyors izzadságelvezetésre irányul. Kopásálló és túrahátizsák alatt is elfér. Ez egy sokoldalúbb választás, amely alkalmas közepesen megerőltető tevékenységekhez. Ismét varrás nélküli felsőtesttel rendelkezik, változó anyagsűrűséggel. Népszerűségének köszönhetően az alsóneműnek számos változata létezik a rövid ujjútól a hosszú ujjú, állógalléros, rövidnadrágos és funkcionális boxeralsóig férfiak és nők számára egyaránt.

Ez az egész évben használható funkcionális ruházat ősztől tavaszig jól jön, de a hűvösebb nyári napokon is megtalálja a felhasználását.

VÁSÁRLÁS


CORE DRY

Ennek az alsóneműnek a szerkezete alkalmas az alacsony terhelésű, könnyű tevékenységekhez. Melegebb napokon értékelni fogja légáteresztő képességét, hűvösebb napokon pedig alaprétegként használhatja a hagyományos ruházat alatt. A stílusos megjelenés lehetővé teszi, hogy ezt az alsóneműt nadrággal vagy szoknyával viselje szabadidős tevékenységekhez vagy munkához.

A Core Dry termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy semmilyen helyzetben ne kelljen lemondania a funkcionális fehérneműk kényelméről = mindennapi alsónemű.

VÁSÁRLÁS


funkční prádlo

HIDEG IDŐJÁRÁSI ANYAG

ADV WARM INTENSITY

Megfelelő hőkomfortot biztosít még nagyon hideg körülmények között is ez az alsónemű a közepes és a nagyobb fizikai megterheléshez. Használja lesikláshoz, snowboardozáshoz, síeléshez és túrázáshoz -15 °C és +5 °C közötti hőmérsékleten. Ez azonban az Ön egyéni hőszabályozási képességétől függ.

A legmelegebb alsónemű-kínálat, amely meglep a hőkomfort, a modern design kombinációjával, miközben maximális funkcionalitást biztosít.

VÁSÁRLÁS

CORE WARM

Ennek az alsóneműnek az elsődleges célja, hogy melegen tartsa Önt a kevésbé vagy közepesen erős testmozgás során. Lazább szabású, és hideg körülményekre tervezték. Imádni fogod lesikláshoz és könnyű téli túrázáshoz, ahol a varrás nélküli kialakítás és a puha, szálcsiszolt gyapjú belülről hozzájárul a kényelemhez.

A póló vagy póló és alsónemű szettet fagyasztásra tervezték, így az alsóneműnek csak hosszú ujja és lába van.

VÁSÁRLÁS


funknčí prádlo

MERINÓ GYAPJÚ ALSÓNEMŰ

PRO WOOL EXTREME X

Szintetikus szál (80%) és természetes merinógyapjú (20%) kombinációja a tökéletes izzadságelvezetés és szagtalanítás érdekében. Alkalmas -20 °C és +5 °C közötti hőmérsékletre mérsékelt intenzitású mozgás esetén. Használja ősztől tavaszig futáshoz, sífutáshoz és túrázáshoz. A karokon, a törzsön és a lábakon is viselheti.

Az exkluzív anyag jó hőkomfortot biztosít sportolás közben, fagyos körülmények között. Az ergonomikus szabás varrásmentes kialakítással végtelen kényelmet biztosít.

VÁSÁRLÁS


ADV WOOL MERINO

Több fizikai aktivitást tervez a hideg napokon? Akkor ez az alsónemű úgy illik majd rád, mint a kesztyű. A merinógyapjú, poliamid és poliészter kombinációjának köszönhetően nyugodtan élvezheti a -20°C és +5°C közötti hőmérséklet-tartományt. Az egyszerű dizájn sok szemnek tetszeni fog, és minden testen remekül mutat.

Kiváló választás hosszabb sporttevékenységekhez a hidegebb napokon. Az ADV WOOL MERINO hosszú ujjú pólót szeretni fogja.

VÁSÁRLÁS


CORE WOOL MERINO

A merinó gyapjú és a szintetikus szálak előnyeit 42% merinó gyapjú, 47% poliészter és 11% poliamid arányban egyesíti ez az alsónemű. A szintetikus anyagok extra gyors izzadságelvezetést és tartósságot garantálnak, míg a merinógyapjú hőszabályozó tulajdonságokat és antibakteriális tulajdonságokat biztosít, amelyek megakadályozzák a szagok kialakulását.

Az alsónemű ideális szabadtéri tevékenységekhez nulla fok körüli vagy az alatti hőmérsékleten. Alkalmas lesikláshoz, korcsolyázáshoz és téli túrázáshoz.

VÁSÁRLÁSMINDEN FUNKCIONÁLIS RUHÁZAT CRAFTBombaár
Az akció végéig
0:20:56:00
Kilpi Almeri
-58 % Sport pulóver Kilpi Almeri
7 900 Ft 18 664 Ft
már csak 9 db érhető el