info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

A Progress Genius kültéri nadrág tesztelése és felülvizsgálata

15. 11. 2023
A Progress Genius férfi outdoor nadrág egy sokoldalú outdoor nadrág, amely könnyű, jól nyújtható, légáteresztő és gyorsan száradó, kopásálló anyagból készült. A nadrág szél- és vízálló kivitelű, kényelmes szabású, a jobb mozgásszabadság érdekében előformázott térdekkel, két praktikus zsebbel elöl és egy oldalzsebbel rendelkezik. Mit tudnak és hogyan tetszettek nekünk?
A Progress Genius kültéri nadrág tesztelése és felülvizsgálata

HASZNÁLAT

A Progress Genius nadrágot sportolásra fejlesztették ki, tulajdonságai leginkább a szabadtéri túrázáshoz és a síeléshez használhatók.

RÉSZLETES LEÍRÁS DIÓHÉJBAN

Első ránézésre sportos túranadrág, amely korlátok nélkül készen áll a mozgásra és menetelésre. Kényelmes derékrészen, rugalmas és kellemes tapintású.

CAPS

A nadrág elöl két praktikus zsebbel és egy zsebbel rendelkezik a jobb combon. Minden zseb cipzárral zárható. A zsebek hálós béléssel rendelkeznek, így nem korlátozzák a szellőzést. Én személy szerint a combzsebet egy kicsit arrébb tenném (vagy megrövidíteném), hogy a tárolt tárgyak (főleg telefon) ne csússzanak le a térdre.

PAS

A derékpánt kényelmes, és nagyon tetszett a széles derékrész, így nem korlátoz semmilyen módon. A két szegecses rögzítés kényelmes és gyors. A széles gumiszalag kényelmes és nem vág a csípőmbe vagy a hasamba. A dizájnelem a derékszíj hátsó részén található nagyméretű, lézervágott PROGRESS logó, amely egyben szellőzésként is szolgál. A derékpánt egyszerűen tökéletesre van tervezve!

nagdrágok

NADRÁGOK

A szabás sportos, mégis kényelmes, és korlátlan mozgást biztosít. A térdek kontúrozottak, így a nadrág nem tűnik két csőnek. Alul elvékonyodik, így sehol nem ül fel. A kúposodás valóban hangsúlyos. Amíg nem volt gondom azzal, hogy felhúzzam őket a lábamra, amikor felvettem őket. A bokánál egy 20 cm hosszú cipzár, a bokánál pedig egy betett zsalu segít a kényelmesebb öltözködésben. Így a lábakat a csizma fölé lehet húzni és rögzíteni a felgurulás vagy a csizmába hulló kavics ellen.

TESZTELÉS

A nadrágot két hegyi túravezető tesztelte, és tényleg jól bírta a strapát. Ki merem jelenteni, hogy nagyon kiválóan teljesítettek. Mászás, gyaloglás, túrázás, futás és utazás. Meglepődtünk, hogy ez a kényelmes, könnyű és légáteresztő anyag mennyire bírta a hegymászás közbeni megpróbáltatásokat és terhelést. Hihetetlen!


Mindkettőnknek tetszett az is, hogy a nadrág nyári hőmérsékleten vagy nagyobb fizikai aktivitásban is jól bírta. A vízállósága a DWR-rel egyenértékű. Tehát ne tévesszük össze a nadrágot a vízállóval.

A TESZTELŐK ÍTÉLETE

Kényelmes túranadrág, amely magasabb hőmérsékleten is "lélegzik" és mégis kényelmes. Tartós. Kényelmes a derékrészen és teljesen rugalmas. Kell még valamit hozzátennem?


PROGRESS GENIUS MEGVÁSÁRLÁSA
Bombaár
Az akció végéig
1:07:05:48
Kilpi Almeri
-57 % Sport pulóver Kilpi Almeri
7 900 Ft 18 549 Ft
már csak 9 db érhető el