info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Devold: Merinói gyapjú norvég mesterek kezében

03. 10. 2018
Mint minden norvég termék, a Devold márka is szilárdan gyökerezik a nagy hagyományokkal rendelkező, becsületes kézműves munkában, és a rugalmas innováció és technológiai fejlesztés révén folyamatosan növekszik és virágzik. 1853-ban alapították, amikor alapítója, Olaf Andreas Devold a merinói gyapjú varázsának hatása alá került, és helyesen ítélte meg annak időtállóságát és páratlan tulajdonságait.
Devold: Merinói gyapjú norvég mesterek kezében

Azóta sok minden történt és változott a Devoldban. Ami azonban állandó maradt, az a márka felelős hozzáállása és magas minőségi követelményei. A teljes gyártási folyamat, a nyers gyapjú feldolgozásától az utolsó öltésig, soha nem hagyta el Európa határait.

Gyapjú sportruházat

Ausztrália, Új-Zéland és Tasmánia vadregényes hegyvidékein juhnyájak legelésznek elégedetten, a legfinomabb gyapjúból készült "pulóver" melegíti őket. Az ebből a magashegyi fajtából származó merinó sokkal finomabb, mint a hagyományos gyapjú, és teljesen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, például tökéletes szigeteléssel és légáteresztő képességgel. A gyapjúvászon jól felszívja a nedvességet, és még nedves állapotban is melegen tart. A szálak finomsága miatt a minőségi merinógyapjú nem harap és nem karcol, így kiváló alaprétegként szolgál.

Legkülönlegesebb tulajdonsága azonban a magas antibakteriális hatása, amelynek köszönhetően a ruhák több napos viselés után sem büdösek. Ezt különösen a hosszabb túrákon fogod értékelni, amelyek során nincs lehetőséged rendszeresen zuhanyozni, ugyanakkor a kényelemről sem szeretnél lemondani.

A márka nem tagadja meg a jellegzetesen skandináv hozzáállást az egyszerűséghez, amelyet első osztályú kivitelezéssel egyensúlyoz ki. Az egyszerű és praktikus kialakítás tökéletes illeszkedéssel időtlen megjelenést és sokoldalúságot kölcsönöz a Devold ruházatnak.

A merinógyapjú ruhadarabokat a norvég halászok már a kezdetektől fogva kedvelték praktikus tulajdonságaik miatt. Később a gyapjú elkísérte a világ legfontosabb expedícióit, ma pedig a cseh hegyi szolgálat és a szlovák hegyimentő szolgálat is szívesen viseli.

A Devold alsónemű gépben mosható és szárítógépben szárítható, rugalmas és gyűrődésmentes. Mivel a gyapjú 100%-ban természetes termék, jó, ha semleges pH-jú mosószerrel és lágyítószer nélkül mossuk. A gyapjú tárolásakor védje a molyok ellen, pl. levendulával. Kíméletes ápolással a ruhák sokáig megmaradnak.

Hozzáadott érték

A termelést erősen áthatja az ökológiai érzékenység és a természettel való kapcsolat is. És mivel a tenyésztők tudják, hogy a boldog juhok szép gyapjút termelnek, az állatok magas életszínvonala a vállalat filozófiájának szerves részét képezi.

A Devold megfelel a textíliák nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének, az Oeko Tex Standard 100-nak szigorú kritériumainak, amely garantálja, hogy minden felhasznált anyag teljesen biztonságos az egészségre.

A márka emellett büszke tulajdonosa a tekintélyes Woolmark logónak, amely garantálja a 100%-ban tiszta vágott gyapjút, amely megfelel a magas minőségi és anyagtulajdonsági előírásoknak.

És mivel a gyapjú tisztán természetes, megújuló forrásokból származik és biológiailag lebomló, a Devold ruházat gyártása teljesen minimális hatással van a környezetre. Ez az, ami számít!


Bombaár
Az akció végéig
3:10:14:53
Kari Traa Humlesnurr Tee
-70 % Sport póló Kari Traa Humlesnurr Tee
8 900 Ft 29 858 Ft
már csak 10 db érhető el