info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Kipróbáltuk az új Puma Deviate Nitro 2-t

08. 02. 2023
2021 első felében megjelent a Puma új futócipő kollekciója. Ebben a kollekcióban szerepelnek modellek, mint például a Liberate Nitro, a Velocity Nitro, az Eternity Nitro, és legfőképpen a Deviate Nitro. Az idei év végén pedig itt van az új generáció. Nézzük meg közösen a Puma Deviate Nitro 2-t.
Kipróbáltuk az új Puma Deviate Nitro 2-t

A második verzió számos frissítéssel érkezik, és az, aki nem ismeri az első generációt, alig mondaná, hogy ez a következő változat. A Puma hallgat a vásárlóira és kijavítja azokat a hiányosságokat, amik az első modellnél felmerültek. Egy hobbi futóként (mint amilyen én is vagyok), aki nem szeretne 2-3 pár cipőt vásárolni, azt mondanám, hogy ez egy elég sokoldalú választás.

opatek

Ezzel a modell sorozattal sokkal nagyobb kényelmet kapunk. A cipő nemcsak a párnázásban, hanem a felsőrészben és az Achilles-ín területén is kényelmesebb. Ez az, amit leginkább értékelek. Az első modellnél rendszeresen hólyagok és kidörzsölések jelentkeztek az Achilles-ín területén. A cipő ott volt "kiszolgáltatva", és ezek a területek elég nagy igénybevételt kaptak.

A második verzióval ez a probléma megszűnt, amit nagyon hálásan köszönök. A sarokrészhez történő párnázat hozzáadásával ezek a cipők sokkal kényelmesebbek lettek, és gyakrabban viszem őket lazább futásokra is.

mezipodešev

A középtalpban megtaláljuk az Innoplate szénlapot, amely a megfelelő technika esetén gyönyörűen továbbítja az energiát a következő lépésbe. Ez a maga helyén jár együtt a lap forma alakjával, ami enyhén hajlított, és a merevségének köszönhetően a találkozásnál/lepattanásnál szépen és természetesen lendülsz.

A Nitro hab magáról nem is beszélve. Ugyanolyan, mint a korábbi modelleknél. Kivételes könnyedsége, tartóssága és dinamikája van.

podešev

Amikor ezek a tulajdonságok egyesülnek és hozzáadódik a PumaGrip technológiával ellátott talp, akkor hirtelen olyan cipőt kapsz a lábadra, amely képes megtartani a magas komfortot a tempónál, nedves talajon tart, és egy millimétert sem enged el.

Még nem futottam 800 km-t ebben a cipőben, de ezek jelenleg az egyik kedvenc modelljeim. Viszem őket könnyed futásokra és tempósabb futásokra is, és tudom, hogy biztosan kipróbálom majd őket olyan versenyeken, mint a prágai félmaraton. Ez egyszerűen egy sokoldalú darab, amely helyet talál a hobbi- és profi futók között.

špička boty


VÁSÁROLJ PUMA DEVIATE NITRO 2-őt


Az Ön számára írt kritikát írta:

radek

Radek Trlica

Radek szeret fotózni, futni és kerékpározni. Minden alkalmat megragad, hogy ezeket a tevékenységeket kombinálja, és minden szabad percét ezzel tölti. Aztán, amikor kellőképpen felpörög a különböző karakterű versenyeken, szeret hátradőlni és élvezni egy jóféle kávét.


Bombaár
Az akció végéig
7:05:54:52
Kari Traa Humlesnurr Tee
-70 % Női póló Kari Traa Humlesnurr Tee
8 900 Ft 29 692 Ft
már csak 8 db érhető el