info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Miben ragyog a legújabb Asics Gel-Nimbus 25 modell?

11. 04. 2023
Az Asics Nimbus 25 modell teljes mértékben átalakították, ugyanakkor megőrizte fő célját, a maximális kényelmet és védelmet. A felsőrész anyaga is megváltozott.
Miben ragyog a legújabb Asics Gel-Nimbus 25 modell?

A gyártó a legújabb Nimbus modellekről azt állítja, hogy az új technológiáknak és a fejlesztett kialakításnak köszönhetően a futás puhább és folyékonyabb lesz. Ez erős kijelentésnek tűnhet, mivel az előző modellek már könnyedén alkalmazkodtak a könnyű tréningtempóhoz, de remek támasztékot nyújtottak és lépést tudtak tartani veled, még akkor is, ha gyorsabban futottál.

Az új modell változást tapasztalt a középtalpban, a csillapító rétegben és a sarokkörnyéken, amely még jobban körülöleli az Achilles-ín területét, és segít tökéletesen a cipő helyén tartásában. A gumi és a habszivacs kombinációja okosan elosztva van a hátsó és az elülső részen, hogy az anyag ellenállóbb legyen a leginkább igénybe vett területeken, és rugalmasabb a kevésbé terhelt területeken. Ennek köszönhetően a cipők kiválóan tapadnak nedves felületeken, és a talprész sem kopik könnyen.

svršek+podešev

A felsőrész reciklált anyagokból készült kialakítása mellett a lélegzőképességhez, kényelemhez és nedvességelvezetéshez jelentős mértékben hozzájárul az OrthoLite™ X-55 talpbetét. Ez a talpbetét segít abban, hogy a láb a cipőben rögzítve maradjon, anélkül, hogy szorító érzést keltené. Sőt, azt mondanám, hogy ennek a talpbetétnek köszönhetően még nagyobb szabadságot kap a lábfej.

Az egyik legnagyobb újítás kétségtelenül a PUREGEL™ csillapítás. Ez a gél jelentősen puhaabb, mint az előző modellben használt gél. Ez növeli a becsapódások abszorpcióját anélkül, hogy a cipő dinamikáját csökkentené, amit főként érezhetsz hosszabb távokon. Amikor már a csillapításról beszélünk, fontos megemlíteni, hogy az új Nimbusban 20%-kal több FF BLAST™ PLUS ECO hab található, ami észrevehetően segít a landolásnál és az elrugaszkodásnál.

Nimbus 25

Ha tetszett a Nimbus 24, örülni fogsz, hogy az Asics továbbfejlesztette a Nimbus 25-öt anélkül, hogy lemondott volna a korábbi verzió nagyszerű tulajdonságairól. A cipő továbbra is kiváló választás marad az állóképességi futók számára, akik egy olyan cipőre van szükségük, amely könnyedén képes megtartani a hosszú távokat.

A kényelmes illeszkedéshez a Nimbusnak klasszikus felsőrésze van, talán ezért is maradt változatlan az előző generáció nyelve. Megfelelő mennyiségű párnázást tartalmaz anélkül, hogy túl tömött lenne. Pontosan ott marad, ahol lennie kell, és alkalmazkodik különböző lábformákhoz és boka típusokhoz. A felsőrész anyaga a huszonötödik modell esetén Knitted Upper™ néven ismert, és már az első érintésre kellemesebb és tartósabb benyomást kelt, mint a huszonnégyes verzió esetében. A cipőbe való belépés erősített, ami növeli a kényelmet és megakadályozza, hogy kavicsok kerüljenek a cipőbe. A sarokon található húzószíj is praktikusan kialakított.

Visszatérve a csillapításhoz, mint már említették, bár a Nimbus 25-ben több FF BLAST™ PLUS ECO hab található, általában merevebbnek tűnik számomra, mint elődjei. Ez azonban nem tartom negatívumként. Ez a tökéletes egyensúlyt találja meg a kényelem és a talajjal való érintkezés között. Ez lehet az anyag szerkezetének is köszönhető, amely akár 60% energia-visszatérést is biztosít minden lépésnél. Ennek köszönhetően nem érzed úgy, hogy a csillapításba "vesznél el".

obuv po 200 km

Körülbelül 200 kilométer futás után a Nimbus 25-ben őszintén mondhatom, hogy ez a cipő hosszú élettartamra tervezett. Még ezen a távolságon sem mutat szinte semmilyen kopásnyomot - legyen szó a csillapít anyagról vagy az AHAR+ talpról. Ez egy olyan cipő, amely kényelmet nyújt, megvédi a sérülésektől, és lehetővé teszi hosszú futásokat és könnyed futásokat különböző kemény felületeken.

ASICS NIMBUS 25 megvásárlása


Az Ön számára írt kritikát írta:

Michael Pozdenkov

Michael Pozdenkov

Amikor Michael nem az új felszerelések vásárlását tanácsolja ügyfeleinek, akkor az egyéni állóképességi sportokban feszegeti határait. Amikor csak teheti, szívesen teszteli és összehasonlítja a futófelszereléseket. Gyakran fut, és a futást szívesen egészíti ki úszással és kerékpározással. Triatlonos ambíciói folyamatosan nőnek.


Bombaár
Az akció végéig
10:12:21:04
Sensor Cyklo Stars dámský dres kr.rukáv fialová
-59 % Kerékpáros póló Sensor Cyklo Stars
9 900 Ft 23 986 Ft
már csak 6 db érhető el