info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Visszahívás On Running technológiák

24. 05. 2023
Az On Running már egy ideje a piacunkon van, de biztosan nem árt felfrissíteni a memóriádat, és emlékeztetni magad a svájci cég legfontosabb technológiáira.
Visszahívás On Running technológiák

Első pillantásra

Az, hogy az On Running cipők különböznek a hagyományos cipőktől, már első pillantásra is nyilvánvaló. A legnagyobb különbség természetesen a talp, amely egyben köztes talpaként is funkcionál. A külső talp jellegzetes felhői elnyelik a becsapódáskor fellépő ütést, és rugalmasságuknak köszönhetően megfelelő pattogást biztosítanak.

Fuss, mint egy felhő

Az On Running márkánál biztosan hallottad már a Run On Clouds kifejezést. A hullámzó talpfelhő, vagyis a CloudTec® technológia remek alapot ad a cipőnek, amelyet más elemek követnek, és együttesen funkcionális és kényelmes környezetet teremtenek a lábad számára.

Az On Running cipők másik fontos tényezője a viszonylag alacsony súly. Ezt az On Running cipők minden kategóriában fenntartják, legyen szó országúti, trail, túra- vagy szabadidős cipőről.

Helion Superfoam

Így van, az ON márka szerint ez az anyag nem csak hab. Ez szuperhab! Megerősített részek váltakoznak puha részekkel a kényelmesebb hatás érdekében, mindezt egy darabban, minimális súly mellett. A Helion egy olyan anyag, amely magas hőmérsékleten is nagyfokú méretstabilitással büszkélkedhet, de még akkor sincs vele semmi gond, ha a hőmérő fagypont alatt mutat. Mi mást kérhetnél még? Talán csak azt, hogy elég érzékeny legyen (hogy a lábad könnyen le tudja olvasni a felületet), miközben megvédi a lábadat a sérülésektől. És mindkét tulajdonságnak a Helion szuperhab is megfelel!

Missiongrip™

Ezt az anyagot elsősorban a trail modelleken találod. Ez egy speciális keverék, amely a cipő talpát borítja. A Missiongrip szilárd tapadást biztosít a cipőnek puha ösvényeken és nedves sziklákon. Mert ha biztos a járásod, akkor a futást a legteljesebb mértékben élvezheted.

on running

Speedboard®

Egyes modellekbe egy speciálisan kialakított lemezt építettek be, amely segít az ütközésből származó energia természetes módon visszapattanássá alakításában. A gyártót a szörfdeszkák és a hullámokban való mozgásuk ihlette. A gondos tesztelés meghozta kincseit, és ennek eredményeképpen a Speedboard lehetővé teszi, hogy még simábban váltson át egyik lépésről a másikra.

A Speedboard a külső talp felhőkkel működik együtt. Hogy ez az összjáték tökéletes legyen, minden cipőmodellhez külön Speedboardot fejlesztettek ki. Ez a felhők elhelyezésével és a cipő alapvető céljával (edzés/versenyzés) összefüggésben történik.

Könnyű felsőrész

Minden lábfejhez tökéletesen illeszkedik, és maximális szabadságot biztosít. Megbízhatóan a helyén marad, lélegző és még az esős időjárásnak is ellenáll. Első benyomásra talán nem tűnik különösebben tartósnak, de ha felveszed a cipőt és közelebbről megnézed, meglátod, hogy az első benyomás nem mindig igaz. Ha a tartósságról van szó, nem kell pánikba esni, ezek az anyagok tényleg bírják a strapát.

Az egyszerűségben rejlik a szépség

Az ON az idők kezdete óta büszke a minimalista dizájnra. Nehéz lenne olyan márkát találni, ahol a termék kinézete inkább a konstrukció műszaki érettségén alapul. Az egyes modellek könnyed és friss kialakítása kiemeli a márka lényegét, és a kifutókra tereli ezeket a cipőket és ruhákat. Ennek ellenére biztos lehetsz benne, hogy a termékek belsejében tisztán sportos szív dobog.


minden az On Running-tól
Bombaár
Az akció végéig
10:12:22:26
Sensor Cyklo Stars dámský dres kr.rukáv fialová
-59 % Kerékpáros póló Sensor Cyklo Stars
9 900 Ft 23 986 Ft
már csak 6 db érhető el